PSDragnea se prăbușește! De ce le e frică NU scapă!!

57191735_2668084453206940_4965347695892889600_n

 

De ce le e frică nu scapă!!

 

 

#ProRomânia continuă acțiunea de informare a cetățenilor!

 

Oamenii sunt PRO 🇷🇴 și nu vor să mai audă de Dragnea/Codrin/Vâlcov..

 

Suntem singura formațiune politică al cărei obiectiv pe termen scurt este să scape România de dezastrul Guvernării #PSDragnea, urmând să formulăm un program de guvernare echilibrat și realist, prin care să reparăm greșelile sau relele intenții pe alocuri…

 

“PSD este un partid capturat în acest moment, noi suntem liberi şi de asta am plecat de acolo. Este capturat de un grup infracţional organizat, care a capturat şi Parlamentul şi România. Ce legătură mai are social-democraţia cu ce face Dragnea sau cu ce face Dăncilă? La câţi bani au acum şi la ce putere are Dragnea, plus metodele folosite, stilul ăsta sovietic pe care-l practică acum puterea cu teleormanizarea României, sunt nişte lucruri pe care trebuie să le oprim. Nu va fi uşor. Nimeni nu are atâţia bani câţi are Dragnea, nimeni nu are atâtea televiziuni câte are Dragnea. Nimeni nu are atâţia oameni puşi în funcţii. Bătălia e grea. Pe Dragnea doar Pro România poate să-l bată şi doar de Ponta îi este lui frică“, a afirmat Victor Ponta, presedintele Pro Romania.

 

 

#RomâniaMerităMaiMult

România are nevoie de PROfesioniști!

 

#PRORomânia militează pentru o țară puternică și dezvoltată, care oferă românilor din interiorul și din afara granițelor oportunitați de viață prin locuri de muncă bine plătite, siguranța pensiilor, servicii de educație moderne și egale, infrastructură și un mediu sănătos.

Fii alături de PRO România pentru a avea din nou o bună guvernare în folosul cetațenilor și nu pentru interesul personal al unor politicieni.

E timpul să nu mai votezi contra!

E timpul să fii PRO!

 

PSDragnea se prabuseste!!

O analiză realizată de Kantar pentru întreagă Uniune Europeană privind intenţiile de vot pentru alegerile europarlamentare arată că PRORomania va obtine 11.2%

Sondajul pe care s-a bazat Kantar este cel publicat de IMAS în 5 aprilie.

 

57595552_790130691367252_7225933539491971072_n

Toți suntem cetățeni europeni, iar acesta este un câștig foarte important pentru fiecare dintre noi.

 

Campania agresivă împotriva Uniunii Europene riscă să ne trimită înapoi în timp, iar toate eforturile depuse până acum să fi fost în zadar. Trebuie să înțelegem că discursul împotriva UE este, de fapt, un discurs împotriva României.

 

Singura opțiune pentru țara noastră este drumul său european! 

 

Știați că locul 3 e mai bun decât primul?

Nu doar că sondajele ne plasează al 3-lea partid din România, dar pe formularul de vot pentru europarlamentare Pro România este pe poziția 3.

Însa cu toții știm că Pro România e deja mai bun decât …. primul partid din Romania! De ce le e frică nu scapă!!

Ce rezultate spectaculoase a obținut Guvernul Dragnea? A scos din faliment vreuna din societățile aflate în admnistrare? Au absorbit 100% din fondurile europene destinate creșterii competitivității economice? Nu, guvernul actual repeta greselile tehnocratilor lui Ciolos si ale pseudoliberalilor lui Orban.

Un cocktail de corupție la toate nivelurile, reconstruit cu ajutorul documentelor din #Valiză, ilustrează contractele Tel Drum, derulate sub protecția lui Liviu Dragnea.

 

Toate institutiile lui Dragnea. Caracatita

Pentru ca Liviu Dragnea sa scape de problemele penale care l-ar fi putut duce la puscarie nu a fost pusa in miscare doar o armata de avocati, dupa cum era firesc intr-un proces penal. Au fost puse in miscare institutiile statului. La fel si pentru a anihila adversarii lui Liviu Dragnea si ai PSD.

Aceste institutii nu au mai lucrat in interesul statului si al cetateanul roman, ci in interesul unor persoane fizice si al unui partid.

 

 

Alătură-te Echipei lui Victor Ponta, pe drumul european al României!

O Românie Dezvoltată, Stabilă și PROsperă este doar o Românie Europeană!

 

 

 

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în politic și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s