Pro România va stopa „ingineriile” vicleanului Dragnea : DESTUL!

 

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, împreună cu staff-ul partidului a început din această săptămână întâlnirile cu structurile formaţiunii din ţară, principalul mesaj pe care vor să-l transmită fiind acela că România merge într-o direcţie greşită. În Caraș-Severin au fost inaugurate sediile Pro România din Oțelu Roșu și Caransebeș iar la Reșița, după întâlnirea cu membrii și simpatizanții PRO România la Casa de cultură din municipiu , a avut loc o conferință de presă în sediul Pro România din Reșița.

 

Victor Ponta: „Dacă eşti social-democrat, nu poţi să mai stai în partid cu Dragnea“

Liderul victor Ponta este convins de reușita partidului inclusiv la nivel local, în viitoarele alegeri. Principalul motiv? PSD și PNL nu vor veni cu nimic nou, iar românii sunt deja dezamăgiți de activitatea celor două partide.

 

Pro România ocupă locul vacant al PSD în vestul țării

 

 

După Banat luna aceasta, echipa de conducere a ProRomânia se va deplasa în Muntenia şi Ardeal pentru ca, pe 24 ianuarie, să fie prezentă la Iaşi, cu ocazia Micii Uniri. Victor Ponta a declarat că a ales începerea anului politic 2019, în Banat şi ca dovadă a aprecierii pe care o arată celor doi noi membrii înscrişi în partid, Ion Mocioalcă şi Ion Spânu, demisionaţi de curând din PSD. La scurt timp după înscrierea în partid, Ion Mocioalcă a fost numit secretar general.

 

 

“Am început anul politic în Caraş-Severin cu mesajul clar că PRO România trebuie să muncească mai mult, dar şi că este o alternativă atât la cei care nu se mai simt confortabil în PSD sau în celelate formaţiuni politice. Am începutul cu judeţul dvs atât pentru faptul că venirea dlor deputaţi Mocioalcă şi Spânu contează foarte mult atât pentru vocea din Parlament, dar şi pentru importanţa pe care o au aici. La Caraş suntem în avantaj pentru că avem mulţi oameni aici. Lucrurile merg tot mai rău în România. Suntem singura ţară din Europa fără buget, singura care a îngheţat salariile şi pensiile, ne aflăm pe primul loc la inflaţie. Lucrurile merg prost, din păcate. Suntem pe o direcţie greşită, nu vrem să fim sărăciţi şi baronizaţi (…)Voi fi pe primul loc (la europarlamentare – n.r.) pentru a arăta că putem, dar nu voi pleca, rămân în Parlamentul României pentru că aici este mai mult de lucru. Sper să obţinem un procent de 10 la sută”, a declarat fostul președinte al Partidului Social Democrat, potrivit caon.ro

 

 

″În timp ce alţii sunt în vacanţă sau se pregătesc să plece prin Maldive, noi am început să batem ţara, să ne întâlnim cu structurile locale. (…). Vrem să transmitem că România merge într-o direcţie greşită, nu spre vest, ci spre o teleormanizare inacceptabilă (…). Românii vor o ţară care să profite de faptul că asigură preşedinţia semestrială a Consiliului UE şi care continuă să se dezvolte economic şi al infrastructurii sociale”

„Eu mă simt ca în 2010, e o parte bună și una rea. Partea bună e că în 2010 tot așa eram, în opoziție, tot așa ne întreba lumea pe stradă – când scăpați de Băsescu? Acum ne oprește și ne întreabă – când scăpați de Dragnea? Partea mai rea e că mai durează opoziția, dar eu cred că e bine pentru că ideea e să ne organizăm, să vedem pe cine luăm alături de noi și pe cine să nu luăm de data asta. Eu cred că asta am învățat în toți acești ani, că e foarte important de cine te înconjori și cine vine lângă tine când e greu. Începem anul în Caraș-Severin, e primul județ Pro România, dar cred că vom avea mult de muncă în toată țara. Pe domnul Mocioalcă, secretar general, chiar vreau să-l pun la muncă! Eu mi-am cam făcut programul în fiecare zi până pe 26 mai, până la alegerile europarlamentare. E primul nostru meci de calificare pe 26 mai, nu e meciul decisiv, dar e un meci foarte important, pentru că foarte mulți oameni care au votat PSD, care au votat ALDE, care ne-au votat pe noi, sunt oameni care nu mai vor cu Dragnea și cu ai lui, nu vor nici cu Iohanis și cu liberalii, că nu sunt cu nimic mai buni. Voi sunteți altfel, sunteți mai buni și venim pe 26 mai pentru voi, și eu cred că până pe 26 mai va trebui să spunem zi de zi câte ceva, să arătăm câte ceva, să le dăm oamenilor speranțe”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

 

Secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă a declarat că este modest și speră că, dacă Victor Ponta îi va sprijini și la alegerile europarlamentare cu prezența în teritoriu, organizația Caraș-Severin va fi între primele 5 organizații din țară ca participare la vot și susținere. Ion Mocioalcă a mai spus că sarcina dată de Pro România este una grea și speră că se va achita de ea cu brio.

 

Victor Ponta: nu avem buget și suntem și țara care plătește cel mai mare preţ la energia electrică

Victor Ponta, a declarat vineri, la Reşiţa, că orice partid ‘normal la cap’ şi-ar dori să o aibă pe listele pentru europarlamentare pe comisarul european Corina Creţu.

‘Cred că orice partid normal la cap din România, începând cu Pro România, şi-ar dori să aibă un comisar european pe listă, pentru că nu ai niciun om mai bine pregătit. Mai departe, însă, ştiu că doamna Creţu încearcă să-şi ducă cât mai bine la bun sfârşit mandatul de comisar, iar când se va decide dacă va candida sau nu, în continuare, noi am fi foarte fericiţi să fie la Pro România. După cum vedeţi, de la PSD are numai înjurături. Cel mai interesant mi se pare că Dragnea de la PSD şi Codrin Ştefănescu de la PRM îi spun Corinei Creţu că nu e PSD-istă. Corina Creţu este de mai bine de 25 de ani numai la PSD şi, ca şi comisar european, am trecut, când eram prim-ministru, de la cinci miliarde de euro, grad de absorbţie, la 15 miliarde euro, bani veniţi în România în 2014, 2015, 2016. Este singura care a adus profit României zece miliarde euro’, a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul Pro România.

Totodată, Ponta a menţionat că, pentru programul ‘Garanţia pentru tineri’, nu a fost absorbit niciun euro din 2015 şi până în prezent. ‘Am vorbit pe parcursul zilei cu doamna Corina Creţu. Ştiţi câţi bani am absorbit din 2015, până acum, pentru Garanţia pentru tineri? Zero euro. E adevărat că nu putea să îi ia Teldrum banii aceştia sau FarmaVet, ci erau bani care să fie investiţi în proiecte pentru tineri. Oare în România nu era nevoie de proiecte pentru tineri, ca aceştia să aibă o şansă şi să nu mai plece din ţară? Era un proiect pe care l-am susţinut ca prim-ministru, pe care l-au susţinut europarlamentarii români şi comisarul european Corina Creţu. În schimb, auzim toate minciunile, că nu ne lasă Europa. Ce nu ne lasă Europa? Nu îi lasă să fure Europa! Şi atunci, Dragnea, cu Vâlcov, cu Teodorovici şi toată gaşca au descoperit că nu vor bani europeni. E ciudat, că Teodorovici a fost ministrul Fondurilor Europene în Guvernul meu şi am reuşit să luăm o mulţime de bani. Atunci, Europa era bună. Dar se pare că l-a stricat şi pe Teodorovici anturajul, aşa cum m-a stricat şi pe mine. Dacă te alături cu hoţii, greşeşti’, a precizat Ponta. ( sursa : aici )

„Vreau să vă spun că în 2010 era tot aşa, frig, începusem anul rău cu tot felul de veşti proaste. Şi acum am început cu veşti proaste, am aflat că toate pensiile au îngheţat. În schimb, preţurile n-au îngheţat. Au crescut de zici că e în vară. Am auzit că o să crească nişte salarii, dar deocamdată nu am văzut pe nimeni să confirme. Am auzit că o să se facă lucruri bune pentru tineri, pentru că România are de luat de la Uniunea Europeană  350 de milioane pentru un program pentru tineri. Ştiţi câţi bani a cheltuit din 350 de milioane de euro? Zero. Deci, pentru tinerii din România avem bani, dar nu vrem să-I cheltuim. Văd că nici măcar pentru tinerii din Teleorman nu vrem să-I cheltuim, cu atât mai puţin pentru cei din alte zone. Dacă era ceva de furat, puteau să-i fure, dar să-i ia pentru tineri, nu au putut să-i ia“.

Ponta a ţinut să remarce că România are nişte şanse extraordinare, are oameni deosebiţi, are resurse naturale, dar cu toate acestea lucrurile merg prost în ţară, pentru că am ales pe cine nu trebuia, recunoscând că: „Nu-mi place nici de Iohannis, nu că am eu ceva cu el, dar nu ştiu cu ce se ocupă, dar nu-mi place nici de Dragnea care zicea că este prietenul meu cel mai bun, până când m-a prins pe scară şi m-a împins la vale. Şi cu doamna primar general a făcut la fel. Vreau să vă spun un lucru, că tocmai am auzit un primar din Caraş care zicea că e primar social-democrat. Şi eu sunt tot social democrat, dar dacă eşti social-democrat nu poţi să mai stai în partid cu Dragnea. Dacă vrei să furi, dacă vrei să-ţi faci fermă de porci, dacă vrei să-ţi faci nunţi cu bani mari, atunci, sigur, poţi să stai cu Dragnea în PSD. Dacă eşti social-democrat, vii alături de Pro România“ ( sursa : aici )

Fostul premier nu a uitat-o nici pe Viorica Dăncilă, care de-a lungul mandatului de prim-ministru a fost ţinta ironiilor de tot felul: „Vreau ca Pro România să trimită la Bruxelles numai oameni pe care să-i cunoaşteţi, care să fie recunoscuţi în Europa, care să aducă bani în România, nu din ăştia care nu că nu ştiu engleză, dar care nu ştiu nici limba română să vorbească, se duc la Bruxelles, se dau mari acolo în limba română ca să-i dea la Antena 3, că altceva nu ştiu să facă“.

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că actualul Guvern a schimbat legea răspunderii fiscale, care obliga Guvernul să-și asume răspunderea că cifrele trimise la Parlament sunt cele reale. Ponta consideră că această modificare a fost făcută tocmai pentru că Dăncilă și Teodorovici știu că cifrele trimise Parlamentului nu sunt reale și încearcă să scape de pușcărie.

Dragnea, samsarul politic al Guvernului. Culisele vânzărilor de funcții în ANAF și Finanțe

Noul şef al ANAF, implicat în zeci de procese cu Fiscul

Efectul miraculos al pilei de partid: de la contabila comunei Cârcea la conducerea ANAF

Ştefan Valentin Dragnea se îmbogățește cu succes de pe urma business-urilor tatălui său, care a preferat toată viața funcțiile publice și afacerile ascunse. Juniorul, la numai 29 de ani, deţine firme cu afaceri de milioane de euro, într-un județ pus pe butuci în toți anii de domnie ai tătucului.

Firmele care au legături cu Dragnea – profit deloc, mic sau din subvenţii

La câteva zile de la preluarea președinției UE, România este reflectată în presa internațională prin acțiunile ”antidemocratice” ale ”guvernului corupților” manevrat de ”stăpânul din umbră”, Liviu Dragnea

Ponta: Avem preşedinţia Consiliului, trebuie să gestionăm bugetul UE şi noi nu suntem în stare să-l facem pe al nostru

“Noi nu suntem în stare să ne facem bugetul nostru, dar spunem că vom fi în stare să facem bugetul Uniunii Europene. Ferească Dumnezeu să-l facă cu adevărat domnul Vâlcov, cu Teodorovici şi cu noua şefă ANAF, pentru că ar însemna că se bagă şi UE în faliment. Este o mare oportunitate pe care o pierdem (…)”, a subliniat liderul Pro România.

Ioana Petrescu si Victor Ponta trag un semnal de  alarma :

Intre sarmalele de Craciun si sampania de Anul Nou, Ministerul de Finante a mai publicat o „bomba”. Mai exact, un proiect de hotarare de guvern referitor la organizarea si functionarea fondului suveran de investitii. 

“România nu a fost niciodată mai coruptă decât în 2018. Pentru că acum corupția fost instituționalizată”, comentează și Victor Ponta pentru Financial Times.

“HOTIE PANA LA CAPAT” – au promis Dragnea si gasca lui “sponsorilor” din afara tarii / si se tin de cuvant !

Hotararea de Guvern privind functionarea Fondului Suveran a fost publicata intre Craciun si Revelion – “de Sarbatori ca hotii”!

Eu sunt insa convins ca, mai devreme sau mai tarziu, toti cei care si-au pus semnatura pe aceste documente prin care poporul roman este jefuit de tot ce a mai ramas din avutia sa ( peste 15 miliarde de euro) vor raspunde civil si penal pentru faptele lor criminale! Si chiar daca Dragnea sau Valcov nu au semnat nimic – nu trebuie sa creada ca la inchisoare vor merge doar “trepadusii” lor!

Acum nu le este frica de justitie si de oameni ! Trebuie neaparat sa vanda cat mai urgent actiunile la Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Transgaz, Transelectrica si tot ce a mai ramas in proprietatea Statului Roman !!! Fara niciun control public, fara Parlament, Curte de Conturi sau procedura transparenta!

Chiar daca legea de infiintare a Fondului a fost declarata neconstitutionala de catre CCR – chiar daca au primit clar avertisment de la Comisia Europeana ca nu se pot face vanzari netransparente / chiar daca au adus specialisti din Polonia si Norvegia care sa le spuna clar ca NU asa se face un Fond Suveran!

Oare Dragnea, Valcov si Teodorovici s-au inspirat din Fondul Suveran al Botswana?!?

In acest Fond Suveran al Romaniei nu baga nimeni bani privati – toti sunt de la Buget si de la companiile de Stat ( cine e nebun sa isi dea banii sa ii fure gasca lui Dragnea)!

Conducerea Fondului decide ce vinde, cui si cu ce pret – este formata din niste oameni numiti de Guvern pentru 18 luni ( nici nu au precizat in HG ce se intampla dupa 18 luni – pe ei oricum nu ii mai intereseaza!).

Sa recapitulam: fondul poate instraina oricui active si actiuni din Fond, functioneaza cu banii din dividentele companiilor de stat si din aceste vanzari de active si actini, strategia e decisa de stat, conducerea e decisa de stat si pot finanta orice firma doresc.
2019 va fi un an foarte bun pentru cei care se vor afla la butoanele acestui fond. Mai putin pentru oamenii de rand. Ei se vor alege cu praful de pe toba pentru ca pot sa spuna „adio” acestor companii de stat.

PRO Romania va lupta cu toate mijloacele posibile pentru a salva companiile nationale romanesti din ghearele acestor hoti internationali!

Ponta : „Asa cum am anuntat la PRO Romania am inceput munca pentru anul 2019 – este nevoie de alternativa pentru toti cei care sunt dezamagiti de PSD Dragnea si care nu vad nicio solutie la PNL Orban / pentru toti cei care nu vor sa fie pusi sa aleaga doar intre Dragnea si Iohannis.

O echipa de oameni profesionisti, proiecte de dezvoltare economica si sociala , seriozitate si onestitate / iar rezultatele se vor vedea incepand cu 26 Mai – la Alegerile pentru Parlamentul European!”

 

 

Ponta : „Noi suntem social-democrați, suntem PRO România !”

Reclame
Acest articol a fost publicat în politic și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s